طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

هشدار برادرزاده ترامپ در باره اقدامات خطرناک احتمالی دونالد ترامپ

«مری ترامپ» با بیان این که عمویش نمی‌تواند با «بازنده بودن» احتمالی کنار بیاید، درباره ماه‌های خطرناک پیش رو در نتیجه اقدامات ترامپ هشدار داد و از مقامات جمهوری‌خواه خواست مانع رئیس‌جمهور آمریکا شوند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مری ترامپ» برادرزاده رئیس‌جمهور آمریکا با اعلام این که عمویش هیچوقت با بازنده بودن کنار نمی‌آید، پیش‌بینی کرد ماه‌های بسیاری خطرناکی پیش روی آمریکا قرار دارد.

 

به گزارش «میرور»، او اظهارات ترامپ در کاخ سفید را که روند انتخابات را فاسد توصیف کرد و ادعاهایی را که درباره تقلب در انتخابات با هدف دزدیدن آن عنوان کرد، «ناپسند» خواند.

 

مری ترامپ در مصاحبه با شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» از مقامات جمهوری‌خواه خواست وارد عمل شوند و ترامپ را متوقف کنند. وی گفت: دونالد هرگز قبلاً در چنین موقعیتی قرار نداشته است. او ناامید است و از طریق قانونی هیچ کاری نمی‌تواند بکند، فقط می‌تواند عاجزانه به تماشا بنشیند.

 

وی افزود: فکر می‌کنم بر اساس چیزی که او (ترامپ) گفت، کاملاً مشخص است قرار است در چه وضعیتی باشیم، اگر رهبری جمهوری‌خواهان همچنان کاری انجام ندهد. این فقط دونالدی نبود که مبهم حرف می‌زند یا دروغ می‌گوید، دونالدی بود که درباره کودتای نافرجام صحبت می‌کرد.

 

مری ترامپ گفت: رهبر یک کشور عاجزانه در حال تلاش برای زیر سوال بردن یک انتخابات است. این ناپسند است و کسی باید وارد عمل شود و او را متوقف کند.

 

وقتی درباره حال کنونی ترامپ از او سوال شد، گفت فکر می‌کند عمویش در حال حاضر عصبانیتی غیرقابل کنترل دارد.

 

این عضو خانواده ترامپ در پاسخ به سوالی درباره زندگی رئیس‌جمهور آمریکا بعد از بازنده شدن و کنار آمدن او با این حس که از سوی مردم آمریکا اخراج شده و بازنده لقب گرفته گفت چیزی که حس باخت او را تشدید می‌کند، این واقعیت است که به نظر می‌رسد، جمهوری‌خواهان اکثریت سنا را حفظ خواهند کرد و کرسی‌هایی در مجلس نمایندگان به دست آورده‌اند، بنابراین نمی‌تواند حس دیگری جز رانده شدن داشته باشد.

 

وی هشدار داد: او نمی‌تواند با این مسئله کنار بیاید و به همین خاطر ماه‌های خطرناکی پیش رو قرار دارد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار